Γενικοί Όροι

Το www.dimakopoulos-organic-wines.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου, διαθέτει όμως τα προϊόντα του και στο οινοποιείο «ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» στην περιοχή Βασιλικό στην Πάτρα.

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του www.dimakopoulos-organic-wines.gr προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του, όπως επίσης και η ενημέρωση για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις αλλά και η καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε.

Το www.dimakopoulos-organic-wines.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Αναλαμβάνει επίσης την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή.

Η παρουσίαση των χαρακτηριστικών των προϊόντων στη φωτογραφική τους απεικόνιση στην Ιστοσελίδα, ενδεικτικά αναφέρονται τα χρώματα αυτών, ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς απ’ ότι στην πραγματικότητα.

Όροι Χρήσης

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.dimakopoulos-organic-wines.gr αποδέχονται ότι δεν θα την χρησιμοποιούν για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές, θρησκευτικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Αντικείμενο – Περιορισμοί

Τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της Ιστοσελίδας προορίζονται αποκλειστικά για αγορά και ατομική χρήση και όχι για μεταπώληση. Σε περίπτωση προσβολής του παρόντος, ο παραβάτης υποχρεούται να αποζημιώσει την Εταιρία για οιαδήποτε ζημία της.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος dimakopoulos-organic-wines.gr επιτυγχάνεται με το να μην απαιτείται σύνδεση του χρήστη σε βάση δεδομένων και με την μη χρήση on-line ηλεκτρονικών αγορών.